Φωτεινό βλέμμα-Ανόρθωση φρυδιών.

Αναμφίβολα η περιοχή γύρω απο τα μάτια είναι η πιο εύθραυστη  και λεπτή περιοχή του προσώπου.

Καθώς μεγαλώνουμε η περιοχή ανάμεσα στα φρύδια εμφανίζεται βαριά και καταλήγουμε να φαινόμαστε κουρασμένοι και  με μόνιμα θυμωμένο βλέμμα.
 

Παρ’όλα αυτά οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να την προστατέψουν με το να απαλείνουν τις ρυτίδες γύρω απο τα μάτια, να ανορθώσουν τα φρύδια, να απαλείνουν τους μαύρους κύκλους και τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια.

Botox

Μη χειρουργικό facelift

Με το πέρασμα των χρόνων το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και αρχίζει να χαλαρώνει.

Για ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου κάνουμε

-Αποκατάσταση του όγκου των ζυγωματικών
Στην ηλικία 40-50 ετών είναι φυσιολογικό να παρατηρούμε μια μείωση του όγκου των ζυγωματικών λόγω της μείωσης του φυσιολογικού λίπους του προσώπου μας και της χαλάρωσης του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ Voluma της Jevederm είναι το ιδανικό για την αποκατάστασή του.

-Αποκαθιστούμε τη χαλάρωση του μετώπου και της περιοχής γύρω από τα μάτια
Ανασηκώνουμε  το πάνω μέρος του προσώπου με την χρήση του Botox και έχουμε αποκαταστήσει την «πτώση» των 2/3 του προσώπου μας.

-Ανασηκώνουμε το κάτω μέρος του προσώπου.

Τέλος για ένα συνολικά ανανεωμένο πρόσωπο η χρήση των ανορθωτικών νημάτων COG για την ανόρθωση και του κάτω μέρους του προσώπου ολοκληρώνει την επιλογή μας για ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου.

 

Αισθησιακά χείλη με τη μέθοδο Cherry Lips

Χάρη στις σύγχρονες κοσμετικές θεραπείες το αίτημα για τέλεια χείλη ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο.
Στο ιατρείο Elixir, η ιατρός κ. Σακκά προσφέρει εξειδικευμένη θεραπεία με τη χρήση υαλουρονικού οξέος για την ανάδειξη του περιγράμματος ή / και του όγκου των χειλιών.

Cherry Lips

Νήματα και Facelift - Ανόρθωση προσώπου με νήματα COG

Αυτή η μέθοδος αφορά τη χρήση PDO (πολυδυοξανόνη) νημάτων για την ανόρθωση, σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και λαιμού.

Με τα νήματα ανορθώνουμε - λίφτινγκ χωρίς νυστέρι - και επανατοποθετούμε το φυσικό περίγραμμα του προσώπου, παρακάμπτοντας τη βαρύτητα και ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς φυσικής στήριξης του δέρματος.

Νήματα COG